Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 20.3.2023 asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 20.3. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pyöräilytakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (27)
  27 / 27 tuotetta
  Vastuullinen valinta
  3 väriä
  Kari Traa
  Sanne Hybrid - pyöräilytakki
  139,00 €
  79,90 €
  30 pv alin hinta: 79,90 €
  4 väriä
  Craft
  Adv Endurance Hydro Jacket W - pyöräilytakki
  150,00 €
  129,00 €
  30 pv alin hinta: 129,00 €
  4 väriä
  Craft
  Adv Endurance Hydro Jacket M - pyöräilytakki
  150,00 €
  129,00 €
  30 pv alin hinta: 129,00 €
  Hinta verkossa
  2 väriä
  Shimano
  Windflex Jacket M - pyöräilytakki
  129,00 €
  99,90 €
  30 pv alin hinta: 129,00 €
  Hinta verkossa
  2 väriä
  Shimano
  Element Jacket M - pyöräilytakki
  129,00 €
  99,90 €
  30 pv alin hinta: 129,00 €
  Hinta verkossa
  2 väriä
  Shimano
  Windflex Jacket W - pyöräilytakki
  129,00 €
  99,90 €
  30 pv alin hinta: 129,00 €
  Hinta verkossa
  2 väriä
  Pearl Izumi
  Summit Barr Jacket M - pyöräilytakki
  99,90 €
  69,90 €
  30 pv alin hinta: 69,90 €
  Hinta verkossa
  2 väriä
  Pearl Izumi
  Zephrr Jacket M - pyöräilytakki
  109,00 €
  39,90 €
  30 pv alin hinta: 39,90 €

  Pyöräilytakki

  Pyöräilystä saat parhaan ilon ja tehot irti, kunhan panostat laadukkaisiin vaatteisiin ja varusteisiin. Kun valitaan pyöräilyyn sopivaa vaatetusta, edessä on useampikin huomioitava seikka. Pyöräilyvaatteiden valinnalle haasteita luovat niin kumara ajoasento, arvaamattomat sääolosuhteet kuin ilmanvastuskin. Yksi pyöräilijän tärkeimmistä vaatteista on ehdottomasti hyvä pyöräilytakki. Parhaat pyöräilytakit sekä suojaavat että hengittävät tehokkaasti. Jotta polkemisesta pääsee nauttimaan vapaasti, hyvän pyöräilytakin tulisi olla varusteltu myös istuvalla ja ajoasentoa tukevalla leikkauksella. Jos etsit laadukasta ja tyylikästä pyöräilytakkia ympärivuotiseen käyttöön, Intersportista löydät varmasti etsimäsi.

  Optimaalinen pyöräilytakki on valmistettu teknisestä materiaalista, joka hylkii tuulta ja kosteutta. Koska pyöräily on vauhdikas laji, takin tulee myös siirtää kosteutta iholta ja pitää olo siten olo mukavana kaikissa olosuhteissa. Jotta vaatetus ei hidastaisi menoasi, hyvän pyöräilytakin tulee olla leikkaukseltaan istuva ja vartaloa myötäilevä. Optimaalinen pyöräilytakki soveltuu leikkaukseltaan kumaraankin ajoasentoon: se on yleensä selästä joustava ja takahelmasta aavistuksen pidempi kuin edestä. Paras pyöräilytakki on lisäksi varusteltu kätevillä taskuilla, joihin voi ajon ajaksi sujauttaa tärkeimmät tavarat. Jos olet kompaktien pakkausratkaisujen ystävä, etkä mielelläsi rahaa mukanasi suurta tavarakuormaa, saatavilla on hyvinkin pieneen tilaan napakasti pakkautuvia pyöräilytakkeja.

  Mistä löytyvät parhaat pyöräilytakit? Olipa mielessäsi naisten pyöräilytakki tai miesten pyöräilytakki, Intersportista löydät varmasti etsimäsi. Meiltä löydät pyöräilytakit parhailta merkeiltä – valikoimasta löydät esimerkiksi huippulaadukkaat ja tyylikkäät Shimano-pyöräilytakit, Pearl Izumi -pyöräilytakit sekä kotimaiset Halti-pyöräilytakit. Valikoimasta löydät reippaasti erilaisia malleja sekä upean värivalikoiman. Tilaa pyöräilytakki netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet fillarin selkään: katso myös pyöräilykengät, pyöräilykypärät ja pyöräilyvarusteet. Tervetuloa ostoksille!

  Paljonko pyöräilytakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pyöräilytakit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pyöräilytakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Liike W 3L DX Nano Takki - pyöräilytakki, Kari Traa Sanne Hybrid - pyöräilytakki ja Pearl Izumi PRO Insulated Jacket M - pyöräilytakki sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pyöräilytakit

  3.73/5

  Perustuu 15 arvosteluun