Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPyöräilytakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pyöräilytakit
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (16)
  16 / 16 tuotetta

  Pyöräilytakki

  Pyöräilystä saat parhaan ilon ja tehot irti, kunhan panostat laadukkaisiin vaatteisiin ja varusteisiin. Kun valitaan pyöräilyyn sopivaa vaatetusta, edessä on useampikin huomioitava seikka. Pyöräilyvaatteiden valinnalle haasteita luovat niin kumara ajoasento, arvaamattomat sääolosuhteet kuin ilmanvastuskin. Yksi pyöräilijän tärkeimmistä vaatteista on ehdottomasti hyvä pyöräilytakki. Parhaat pyöräilytakit sekä suojaavat että hengittävät tehokkaasti. Jotta polkemisesta pääsee nauttimaan vapaasti, hyvän pyöräilytakin tulisi olla varusteltu myös istuvalla ja ajoasentoa tukevalla leikkauksella. Jos etsit laadukasta ja tyylikästä pyöräilytakkia ympärivuotiseen käyttöön, Intersportista löydät varmasti etsimäsi.

  Optimaalinen pyöräilytakki on valmistettu teknisestä materiaalista, joka hylkii tuulta ja kosteutta. Koska pyöräily on vauhdikas laji, takin tulee myös siirtää kosteutta iholta ja pitää olo siten olo mukavana kaikissa olosuhteissa. Jotta vaatetus ei hidastaisi menoasi, hyvän pyöräilytakin tulee olla leikkaukseltaan istuva ja vartaloa myötäilevä. Optimaalinen pyöräilytakki soveltuu leikkaukseltaan kumaraankin ajoasentoon: se on yleensä selästä joustava ja takahelmasta aavistuksen pidempi kuin edestä. Paras pyöräilytakki on lisäksi varusteltu kätevillä taskuilla, joihin voi ajon ajaksi sujauttaa tärkeimmät tavarat. Jos olet kompaktien pakkausratkaisujen ystävä, etkä mielelläsi rahaa mukanasi suurta tavarakuormaa, saatavilla on hyvinkin pieneen tilaan napakasti pakkautuvia pyöräilytakkeja.

  Mistä löytyvät parhaat pyöräilytakit? Olipa mielessäsi naisten pyöräilytakki tai miesten pyöräilytakki, Intersportista löydät varmasti etsimäsi. Meiltä löydät pyöräilytakit parhailta merkeiltä – valikoimasta löydät esimerkiksi huippulaadukkaat ja tyylikkäät Shimano-pyöräilytakit, Pearl Izumi -pyöräilytakit sekä kotimaiset Halti-pyöräilytakit. Valikoimasta löydät reippaasti erilaisia malleja sekä upean värivalikoiman. Tilaa pyöräilytakki netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet fillarin selkään: katso myös pyöräilykengät, pyöräilykypärät ja pyöräilyvarusteet. Tervetuloa ostoksille!

  Paljonko pyöräilytakit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pyöräilytakit-kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pyöräilytakit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pearl Izumi Zephrr Jacket M - pyöräilytakki, Pearl Izumi Pro Barrier Jacket W - pyöräilytakki ja Halti Visa Pro Windbraker Jacket M - pyöräilytakki sekä suosituin merkki on Pearl Izumi.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pyöräilytakit

  4.71/5

  Perustuu 7 arvosteluun