Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juomapullot
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (17)
  17 / 17 tuotetta

  Juomapullot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juomapullot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Elite Custom Race+, Elite Cannibal XC ja OXC Pulloteline Alumiininen. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Elite.

  Edullisin tuote kategoriassa on OXC Pulloteline Alumiininen, jonka hinta on 5.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 26.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juomapullot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat juomapullot -kategorian tuotteet saat hintaan 5.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 26.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juomapullot -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Elite Custom Race+, Elite Cannibal XC ja OXC Pulloteline Alumiininen sekä suosituin merkki on Elite.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: juomapullot

  3.83/5

  Perustuu 6 arvosteluun