Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Lukkopolkimet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Lukkopolkimet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano RS500 Lukkopoljin Road SPD-SL - lukkopolkimet, Shimano PD-M8100 XT XC Lukkopoljin - lukkopolkimet ja Shimano PD-ME700 Trail Poljin. sis SH51 klossit. - lukkopolkimet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

Edullisin tuote kategoriassa on Shimano RS500 Lukkopoljin Road SPD-SL - lukkopolkimet, jonka hinta on 72.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 72.90 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko lukkopolkimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lukkopolkimet -kategorian tuotteet saat hintaan 72.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lukkopolkimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano RS500 Lukkopoljin Road SPD-SL - lukkopolkimet, Shimano PD-M8100 XT XC Lukkopoljin - lukkopolkimet ja Shimano PD-ME700 Trail Poljin. sis SH51 klossit. - lukkopolkimet sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.