Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetLukkopolkimet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lukkopolkimet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta

  Lukkopolkimet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lukkopolkimet ja muut Polkimet ja klossit-kategorian tuotteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

  Edullisin tuote kategoriassa on Shimano R7000 105 Lukkopoljin Road SPD-SL - lukkopolkimet, jonka hinta on 109.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lukkopolkimet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Lukkopolkimet-kategorian tuotteet saat hintaan 109.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.