Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Pyöräilyreppu

Pidemmillä pyöräretkillä, maastossa pyöräillessä sekä työmatkoja pyöräillessä tarvitaan usein vaihtovaatteita, vaihtokenkiä, vesipulloa ja muita tarvikkeita. Tällöin hyvä pyöräilyreppu tulee yleensä tarpeeseen. Pyöräilyrepussa kulkevat kätevästi ja mukavasti niin suuremmat kuin pienemmätkin tarvikkeet. Pyöräilyreppu tuntuu ajaessa miellyttävältä ja tukevalta, ja on tavallista olkalaukkua tai reppua turvallisempi ja toimivampi vaihtoehto. Tavallista olkakassia kannettaessa laukun paino ei jakaudu tasaisesti, jolloin se saattaa tuntua painavalta ja haitata pyöräilyä. Tavallinen laukku saattaa äkkijarrutuksessa heilahtaa tai irtautua niin, että syntyy vaaratilanne. Kun panostat hyvään ja laadukkaaseen pyöräilyreppuun, kuljetat tavaroita kompaktisti ja turvallisesti.

Pyöräilyrepuista löytyy runsaasti erilaisia malleja ja kokoja. Hyvä pyöräilyreppu on rakenteeltaan kevyt, mutta tilava. Jotta pyöräilyreppu pysyy tiukasti paikallaan töyssyissä, ylä- ja alamäissä sekä äkkijarrutuksissa – siksi siitä tuleekin löytyä rinnan ja lantion poikki kulkevat kiristysremmit. Pyöräilyrepun tulee olla muodoltaan sukkulamaisen tasainen – siitä ei saa roikkua ajoa hankaloittavia ylimääräisiä osia tai remmejä. Pyöräilyrepusta on hyvä löytyä useampi tasku esimerkiksi juomapullolle ja eväille. Saatavilla on lisäksi erillisiä juomareppuja pyöräilyn. Koska pyöräillessä tulee yleensä hiki, repun selkäosan olisi hyvä olla hengittävää ja kosteutta siirtävää verkkomateriaalia. Tekninen materiaali pitää olon raikkaana pitkilläkin pyöräretkillä. Jos pyöräilet maastossa tai vaativammissa sääolosuhteissa, valitse reppu, jonka pintamateriaali on vedenpitävää.

Suuresta valikoimastamme löydät paljon korkealaatuisia ja tyylikkäitä pyöräilyreppuja. Saatavilla on runsaasti erilasia tilavuus- ja värivaihtoehtoja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Löydät meiltä loistavilla teknisillä ominaisuuksilla ja tyylikkäällä ulkomuodolla varustellut pyöräilyreput huippumerkeiltä – valikoimastamme löytyvät esimerkiksi Shimano-, Salomon- ja Haglöfs-reput. Mikäli tarvitset apua juuri sinulle sopivimman repun valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon. Jos pyöräily on sinun lempiharrastuksesi, muista hankkia myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet pyöräilyyn. Tutustu esimerkiksi pyöräilykenkiin, pyöräilytakkeihin, pyöräilyhousuihin, pyöräilypaitoihin ja pyöräilykypäriin.

Paljonko pyöräilyreput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pyöräilyreput -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pyöräilyreput -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Mule 3l, CamelBak Octane 9l W juoksureppu ja CamelBak Octane 10l juoksureppu sekä suosituin merkki on CamelBak.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: pyöräilyreput

4.29/5

Perustuu 28 arvosteluun