Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetVaraosat ja huolto

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Varaosat ja huolto
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (113)
  113 / 113 tuotetta

  Varaosat ja huolto kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Varaosat ja huolto ja muut Pyöräilyvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Varaosat ja huolto verkkokaupassamme ovat Shimano SH56 SPD - klossit, Shimano PD-EF205 Explorer Flat poljin. ja Park Tool Minityökalu AWS10. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

  Edullisin tuote kategoriassa on Shimano Shimano MTB Rosteri Jarruvaijeri, jonka hinta on 4.70 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.90 € - 109.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko varaosat ja huolto maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Varaosat ja huolto-kategorian tuotteet saat hintaan 4.70 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat varaosat ja huolto?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano SH56 SPD - klossit, Shimano PD-EF205 Explorer Flat poljin. ja Park Tool Minityökalu AWS10 sekä suosituin merkki on Shimano.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: varaosat ja huolto

  4.56/5

  Perustuu 9 arvosteluun