Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Varaosat ja huolto
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (132)
  132 / 132 tuotetta

  Varaosat ja huolto kategoriat

  Varaosat ja huolto kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Varaosat ja huolto-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano FLAT poljin PD-GR400 - varaosa, Shimano PD-M324 - yhdistelmäpoljin ja PRO Gravel Runkolaukku - pyörälaukku. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

  Edullisin tuote kategoriassa on OXC Soittokello Pling - varaosa, jonka hinta on 2.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 2.95 € - 159.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko varaosat ja huolto -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat varaosat ja huolto -kategorian tuotteet saat hintaan 2.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 132 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat varaosat ja huolto -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano FLAT poljin PD-GR400 - varaosa, Shimano PD-M324 - yhdistelmäpoljin ja PRO Gravel Runkolaukku - pyörälaukku sekä suosituin merkki on Shimano.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: varaosat ja huolto

  4.33/5

  Perustuu 3 arvosteluun