Sisältöön

Varaosat ja huolto kategoriat

Varaosat ja huolto kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Varaosat ja huolto-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano KLOSSI SM-SH56 SPD - klossit, Shimano PD-M324 - yhdistelmäpoljin ja Atran Velo KIINNNITYSSARJA AVS NEWRACK 20 ADAPTOR FOR AVS MUSTA - varaosa. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

Edullisin tuote kategoriassa on OXC Venttiiliadapterisarja - tarvike, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.90 € - 269.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko varaosat ja huolto -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat varaosat ja huolto -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 269.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 172 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat varaosat ja huolto -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano KLOSSI SM-SH56 SPD - klossit, Shimano PD-M324 - yhdistelmäpoljin ja Atran Velo KIINNNITYSSARJA AVS NEWRACK 20 ADAPTOR FOR AVS MUSTA - varaosa sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: varaosat ja huolto

4.5/5

Perustuu 4 arvosteluun