Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jarruvaijerit
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Jarruvaijerit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jarruvaijerit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano MTB/ROAD jarruvaijerisetti, Shimano Shimano MTB Rosteri Jarruvaijeri ja Shimano Shimano Road Rosteri Jarruvaijeri. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

  Edullisin tuote kategoriassa on Shimano Shimano MTB Rosteri Jarruvaijeri, jonka hinta on 4.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.90 € - 12.50 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jarruvaijerit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jarruvaijerit -kategorian tuotteet saat hintaan 4.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 12.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jarruvaijerit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano MTB/ROAD jarruvaijerisetti, Shimano Shimano MTB Rosteri Jarruvaijeri ja Shimano Shimano Road Rosteri Jarruvaijeri sekä suosituin merkki on Shimano.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.