Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Jarruvaijerit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Jarruvaijerit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano MTB/ROAD jarruvaijerisetti, Shimano Shimano MTB Rosteri Jarruvaijeri ja Shimano Shimano Road Rosteri Jarruvaijeri. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

Edullisin tuote kategoriassa on Shimano Shimano Road Rosteri Jarruvaijeri, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 14.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko jarruvaijerit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat jarruvaijerit -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 14.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat jarruvaijerit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano MTB/ROAD jarruvaijerisetti, Shimano Shimano MTB Rosteri Jarruvaijeri ja Shimano Shimano Road Rosteri Jarruvaijeri sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.