Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Puhdistus ja ketjuöljyt
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Puhdistus ja ketjuöljyt kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Puhdistus ja ketjuöljyt-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Motorex Bike Clean Spray - pesuaine, Motorex Pesuaine Quick Clean 500ml. ja Motorex Kova Puhdistusharja - pesuaine. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Motorex.

  Edullisin tuote kategoriassa on Motorex Bike Clean Spray - pesuaine, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 24.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko puhdistus ja ketjuöljyt -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat puhdistus ja ketjuöljyt -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 24.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat puhdistus ja ketjuöljyt -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Motorex Bike Clean Spray - pesuaine, Motorex Pesuaine Quick Clean 500ml. ja Motorex Kova Puhdistusharja - pesuaine sekä suosituin merkki on Motorex.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.