Sisältöön

Puhdistus ja ketjuöljyt

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Puhdistus ja ketjuöljyt
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet

  Antamillasi hakuehdoilla ei löytynyt yhtään tuotetta

  Puhdistus ja ketjuöljyt kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Puhdistus ja ketjuöljyt ja muut Varaosat ja huolto-kategorian tuotteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Grangers.

  Edullisin tuote kategoriassa on Grangers Merino Wash 300ml - pesuaine, jonka hinta on 12.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko puhdistus ja ketjuöljyt maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Puhdistus ja ketjuöljyt-kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 12.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.