Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Työkalut
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Työkalut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Työkalut ja muut Varaosat ja huolto-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Työkalut verkkokaupassamme ovat Park Tool Minityökalu AWS10, Park Tool CT5 ketjun katkaisin mini ja Park Tool Rengasmuovit TL-1.2. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Park Tool.

  Edullisin tuote kategoriassa on Park Tool Rengasmuovit TL-1.2, jonka hinta on 6.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 27.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko työkalut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Työkalut-kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 27.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat työkalut?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Park Tool Minityökalu AWS10, Park Tool CT5 ketjun katkaisin mini ja Park Tool Rengasmuovit TL-1.2 sekä suosituin merkki on Park Tool.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.