Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiVoimansiirto

Voimansiirto kategoriat

Voimansiirto kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Voimansiirto-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano NX-10 1v ketju - pyöränketju, Shimano Shimano HG40 ketju - pyöränketju ja Shimano HG54 10v Deore Ketju - pyöränketju. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

Edullisin tuote kategoriassa on Shimano NX-10 1v ketju - pyöränketju, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.50 € - 179.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko voimansiirto -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat voimansiirto -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat voimansiirto -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano NX-10 1v ketju - pyöränketju, Shimano Shimano HG40 ketju - pyöränketju ja Shimano HG54 10v Deore Ketju - pyöränketju sekä suosituin merkki on Shimano.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: voimansiirto

4.5/5

Perustuu 2 arvosteluun