Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Voimansiirto

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Voimansiirto
 • Kohderyhmä
 • Alakategoria
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (18)
  18 / 18 tuotetta

  Voimansiirto kategoriat

  Voimansiirto kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Voimansiirto-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shimano NX-10 1v ketju - pyöränketju, Shimano Shimano HG40 ketju - pyöränketju ja Shimano HG54 10v Deore Ketju - pyöränketju. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shimano.

  Edullisin tuote kategoriassa on Shimano NX-10 1v ketju - pyöränketju, jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.50 € - 119.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko voimansiirto -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat voimansiirto -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat voimansiirto -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shimano NX-10 1v ketju - pyöränketju, Shimano Shimano HG40 ketju - pyöränketju ja Shimano HG54 10v Deore Ketju - pyöränketju sekä suosituin merkki on Shimano.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: voimansiirto

  4.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun