Sisältöön

Kävelykengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kävelykengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (68)
  68 / 68 tuotetta

  Kävelykengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kävelykengät ja muut Retkeilykengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Kävelykengät verkkokaupassamme ovat Salomon Outline GTX M, Timberland Euro Sprint Hiker M ja Helly Hansen Monashee ULLR Low HT W. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Kamik Bone GTX Toddler, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kävelykengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kävelykengät-kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 64 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kävelykengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Outline GTX M, Timberland Euro Sprint Hiker M ja Helly Hansen Monashee ULLR Low HT W sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kävelykengät

  4.42/5

  Perustuu 205 arvosteluun