Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Kumisaappaat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kumisaappaat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Crocs Classic Boot, Viking Jolly JR ja McKINLEY Rock Jr. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Crocs.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Bilko III Jr, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 20.00 € - 59.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kumisaappaat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kumisaappaat -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kumisaappaat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Crocs Classic Boot, Viking Jolly JR ja McKINLEY Rock Jr sekä suosituin merkki on Crocs.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kumisaappaat

4.3/5

Perustuu 37 arvosteluun