Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Retkeilysandaalit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilysandaalit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Merrell Speed Fusion Sport Strap W, Viking Tur JR ja McKINLEY Kaluga sandaalit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Merrell.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Reece II Jr, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 89.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko retkeilysandaalit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat retkeilysandaalit -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat retkeilysandaalit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Speed Fusion Sport Strap W, Viking Tur JR ja McKINLEY Kaluga sandaalit sekä suosituin merkki on Merrell.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: retkeilysandaalit

4.18/5

Perustuu 11 arvosteluun