Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Retkeilysandaalit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta

  Retkeilysandaalit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilysandaalit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Columbia Trailstorm Hiker 2 Strap, Halti Miesten Sandaalit. ja Viking Tur JR. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Columbia.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Reece II Jr, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 100.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko retkeilysandaalit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat retkeilysandaalit -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 100.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat retkeilysandaalit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Columbia Trailstorm Hiker 2 Strap, Halti Miesten Sandaalit. ja Viking Tur JR sekä suosituin merkki on Columbia.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: retkeilysandaalit

  4.09/5

  Perustuu 11 arvosteluun