Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Retkeilyalusasut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (119)
  119 / 119 tuotetta
  2 väriä
  Kari Traa
  Lune pant
  34,90 €
  29,90 €
  2 väriä
  Kari Traa
  Lune H/Z
  39,90 €
  29,90 €
  1 väri
  McKINLEY
  Yahto Set Jr
  16,90 €

  Retkeilyalusasut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilyalusasut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Devold Multi Sport Merino 190 Set W, Halti Avion M setti ja Kari Traa Lune pant. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Devold.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Dustin Undershirt Jr, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 119.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko retkeilyalusasut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat retkeilyalusasut -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 119 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat retkeilyalusasut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Devold Multi Sport Merino 190 Set W, Halti Avion M setti ja Kari Traa Lune pant sekä suosituin merkki on Devold.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: retkeilyalusasut

  4.45/5

  Perustuu 674 arvosteluun