Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETAsusteet retkeilyyn kategoriat

Asusteet retkeilyyn kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Asusteet retkeilyyn-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Buff Polar Reversible Tuubihuivi, Buff Heavyweight Merino Wool ja Buff LightWeight Merino Wool. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Buff.

Edullisin tuote kategoriassa on Upfront 365 Tube, jonka hinta on 8.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 55.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko asusteet retkeilyyn -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat asusteet retkeilyyn -kategorian tuotteet saat hintaan 8.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 55.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 36 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat asusteet retkeilyyn -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Buff Polar Reversible Tuubihuivi, Buff Heavyweight Merino Wool ja Buff LightWeight Merino Wool sekä suosituin merkki on Buff.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: asusteet retkeilyyn

4.56/5

Perustuu 25 arvosteluun