Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Retkeilykäsineet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (24)
  24 / 24 tuotetta

  Retkeilykäsineet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilykäsineet ja muut Asusteet retkeilyyn-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Retkeilykäsineet verkkokaupassamme ovat Salomon Bonatti Wp Mitten U, Halti Kunnar Gloves Jr ja Halti Kunnar Gloves M. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Magic Gloves 3pr Jr, jonka hinta on 6.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 79.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko retkeilykäsineet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Retkeilykäsineet-kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 31 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat retkeilykäsineet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Bonatti Wp Mitten U, Halti Kunnar Gloves Jr ja Halti Kunnar Gloves M sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: retkeilykäsineet

  4.02/5

  Perustuu 57 arvosteluun