Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETRetkeilykäsineet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilykäsineet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Hestra Isaberg CZone Jr -5 finger, Columbia Cloudcap™ Fleece Glove W ja Columbia Cloudcap™ Fleece Glove M. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Hestra.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Magic Gloves Sr, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 8.90 € - 159.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko retkeilykäsineet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat retkeilykäsineet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 92 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat retkeilykäsineet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hestra Isaberg CZone Jr -5 finger, Columbia Cloudcap™ Fleece Glove W ja Columbia Cloudcap™ Fleece Glove M sekä suosituin merkki on Hestra.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: retkeilykäsineet

4.48/5

Perustuu 128 arvosteluun