Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetRetkeilypäähineet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Retkeilypäähineet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (70)
  70 / 70 tuotetta

  Retkeilypäähineet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilypäähineet ja muut Asusteet retkeilyyn-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Retkeilypäähineet verkkokaupassamme ovat Salomon Reflective Cap, Buff Bimini cap jr ja Peak Performance Progress Hat Jr. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Upfront 365 Headband, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 50.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko retkeilypäähineet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Retkeilypäähineet-kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 50.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 51 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat retkeilypäähineet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Reflective Cap, Buff Bimini cap jr ja Peak Performance Progress Hat Jr sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: retkeilypäähineet

  4.16/5

  Perustuu 99 arvosteluun