Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetRetkeilysukat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Retkeilysukat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (42)
  42 / 42 tuotetta
  1 väri
  Halti
  Hiking Socks
  19.90 €

  Retkeilysukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilysukat ja muut Asusteet retkeilyyn-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Retkeilysukat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Villapohjasukat, Halti Vaellussukat ja Devold Daily Medium Socks 3pr. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Villapohjasukat, jonka hinta on 6.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 64.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko retkeilysukat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Retkeilysukat-kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 64.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 44 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat retkeilysukat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Villapohjasukat, Halti Vaellussukat ja Devold Daily Medium Socks 3pr sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: retkeilysukat

  4.46/5

  Perustuu 169 arvosteluun