Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Retkeilysukat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (47)
  47 / 47 tuotetta
  9 väriä
  McKINLEY
  Magis Socks
  7,90 €
  5,90 €
  1 väri
  Halti
  Hiking Socks
  14,90 €
  1 väri
  McKINLEY
  Xc Fin Sukka
  14,90 €

  Retkeilysukat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilysukat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Villapohjasukat 2-Pr pack, Bridgedale Ski Easy On W ja Bridgedale Ski Cross Country Socks W. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Hikory II Socks Jr, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.90 € - 66.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko retkeilysukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat retkeilysukat -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 66.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 47 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat retkeilysukat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Villapohjasukat 2-Pr pack, Bridgedale Ski Easy On W ja Bridgedale Ski Cross Country Socks W sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: retkeilysukat

  4.57/5

  Perustuu 198 arvosteluun