Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Retkeilypaidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (195)
  195 / 195 tuotetta

  Retkeilypaidat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilypaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Røthe Hood Long Jacket - naisten retkeilypaita, Helly Hansen HP Ocean Swt Jacket W - naisten retkeilypaita ja Haglöfs Swook Hood W - naisten retkeilypaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Lily Fleece Jacket W - naisten retkeilypaita, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 209.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko retkeilypaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat retkeilypaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 195 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat retkeilypaidat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Røthe Hood Long Jacket - naisten retkeilypaita, Helly Hansen HP Ocean Swt Jacket W - naisten retkeilypaita ja Haglöfs Swook Hood W - naisten retkeilypaita sekä suosituin merkki on Kari Traa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: retkeilypaidat

  4.46/5

  Perustuu 418 arvosteluun