Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Retkeilypaidat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilypaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Helly Hansen Daybreaker Fleece Jacket W - naisten retkeilypaita, Peak Performance W Rider Mid Zip Hood - naisten retkeilypaita ja Rukka Vihola Fleece Unisex - retkeilypaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Helly Hansen.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Zorma III G - nuorten retkeilypaita, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 249.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko retkeilypaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat retkeilypaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 247 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat retkeilypaidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Daybreaker Fleece Jacket W - naisten retkeilypaita, Peak Performance W Rider Mid Zip Hood - naisten retkeilypaita ja Rukka Vihola Fleece Unisex - retkeilypaita sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: retkeilypaidat

4.48/5

Perustuu 438 arvosteluun