Sisältöön

Retkeilyshortsit ja -caprit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilyshortsit ja -caprit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Pallas X-stretch Lite Capri W - caprit, Icepeak Berwyn shorts M - shortsit ja McKINLEY Camp M 3/4 Capri - caprit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on Puma ESS+ LOGO LAB Wowen Shorts 5'' Jr - shortsit, jonka hinta on 25.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 30.00 € - 150.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko retkeilyshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat retkeilyshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 150.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 65 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat retkeilyshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Pallas X-stretch Lite Capri W - caprit, Icepeak Berwyn shorts M - shortsit ja McKINLEY Camp M 3/4 Capri - caprit sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: retkeilyshortsit ja -caprit

4.49/5

Perustuu 173 arvosteluun