Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetRetkeilyshortsit ja -caprit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Retkeilyshortsit ja -caprit
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (59)
  59 / 59 tuotetta

  Retkeilyshortsit ja -caprit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilyshortsit ja -caprit ja muut Retkeilyvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Retkeilyshortsit ja -caprit verkkokaupassamme ovat McKINLEY Ivy Capri W - caprit, Musto Evolution Performance short 2.0 M - shortsit ja McKINLEY Holly Shorts W - shortsit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Ivy Capri W - caprit, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 149.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko retkeilyshortsit ja -caprit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Retkeilyshortsit ja -caprit-kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 40 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat retkeilyshortsit ja -caprit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Ivy Capri W - caprit, Musto Evolution Performance short 2.0 M - shortsit ja McKINLEY Holly Shorts W - shortsit sekä suosituin merkki on McKINLEY.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: retkeilyshortsit ja -caprit

  4.44/5

  Perustuu 102 arvosteluun