Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Retkeilyshortsit ja -caprit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilyshortsit ja -caprit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Pallas X-stretch Lite Capri W - caprit, Halti Pallas X-Stretch Lite Capri W+ - caprit ja McKINLEY Maple W Softshell Caprit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

Edullisin tuote kategoriassa on Kari Traa Nora 2.0 Shorts - shortsit, jonka hinta on 34.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 150.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko retkeilyshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat retkeilyshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 150.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 55 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat retkeilyshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Pallas X-stretch Lite Capri W - caprit, Halti Pallas X-Stretch Lite Capri W+ - caprit ja McKINLEY Maple W Softshell Caprit sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: retkeilyshortsit ja -caprit

4.51/5

Perustuu 164 arvosteluun