Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETRetkeilytrikoot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilytrikoot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Kari Traa Sanne Tights - retkeilytrikoot, Röhnisch Thermal Tights - retkeilytrikoot ja Under Armour Train Cw Leg Novelty - retkeilytrikoot. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Kari Traa.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Energy Winter W Tights - retkeilytrikoot, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 149.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko retkeilytrikoot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat retkeilytrikoot -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 31 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat retkeilytrikoot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Kari Traa Sanne Tights - retkeilytrikoot, Röhnisch Thermal Tights - retkeilytrikoot ja Under Armour Train Cw Leg Novelty - retkeilytrikoot sekä suosituin merkki on Kari Traa.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: retkeilytrikoot

4.62/5

Perustuu 78 arvosteluun