Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Retkikeittimet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Retkikeittimet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Primus Mimer Stove, Primus Essential Trail Kit ja Primus Express Spider II keitin. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Primus.

Edullisin tuote kategoriassa on Primus Mimer Stove, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko retkikeittimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat retkikeittimet -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat retkikeittimet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Primus Mimer Stove, Primus Essential Trail Kit ja Primus Express Spider II keitin sekä suosituin merkki on Primus.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.