Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Retkeilytarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilytarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Ticket To The Moon Convertible hyttysverkko net 360, McKINLEY Lightweight 15l bag vedenpitävä kuivapussi ja Grangers Down Wash 300ml. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Ticket To The Moon.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Lightweight 1l Bag, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 4.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko retkeilytarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat retkeilytarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat retkeilytarvikkeet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Ticket To The Moon Convertible hyttysverkko net 360, McKINLEY Lightweight 15l bag vedenpitävä kuivapussi ja Grangers Down Wash 300ml sekä suosituin merkki on Ticket To The Moon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: retkeilytarvikkeet

4/5

Perustuu 2 arvosteluun