Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Retkeilytarvikkeet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (24)
  24 / 24 tuotetta

  Retkeilytarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilytarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Sea To Summit Karabiinit tavaroiden kiinnitykseen, 3 kpl, McKINLEY Sadesuoja S repulle rinkalle ja Osprey ULTRALIGHT RAINCOVER M. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Sea To Summit.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nevercold Varpaanlämmitin, jonka hinta on 2.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko retkeilytarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat retkeilytarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 2.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat retkeilytarvikkeet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sea To Summit Karabiinit tavaroiden kiinnitykseen, 3 kpl, McKINLEY Sadesuoja S repulle rinkalle ja Osprey ULTRALIGHT RAINCOVER M sekä suosituin merkki on Sea To Summit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: retkeilytarvikkeet

  5/5

  Perustuu 5 arvosteluun