Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Retkeilytarvikkeet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (25)
  25 / 25 tuotetta

  Retkeilytarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Retkeilytarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Sea To Summit DS 20l Lightweight kuivasäkki, Sea To Summit DS 4l Lightweight kuivasäkki ja Silva Explore 4RC. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Sea To Summit.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nevercold Kädenlämmitin, jonka hinta on 2.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 2.00 € - 65.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko retkeilytarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat retkeilytarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 2.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 65.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat retkeilytarvikkeet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sea To Summit DS 20l Lightweight kuivasäkki, Sea To Summit DS 4l Lightweight kuivasäkki ja Silva Explore 4RC sekä suosituin merkki on Sea To Summit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: retkeilytarvikkeet

  4.83/5

  Perustuu 6 arvosteluun