Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Skeittikypärä

Rullalautailu on vauhdikas laji, jossa pienet kaatumiset kuuluvat luonnollisena osana lajiin. Hyvä skeittikypärä onkin ehdoton hankinta jokaiselle rullailijalle – niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Laadukas ja oikein säädetty kypärä suojaa tärähdyksiltä, iskuilta ja vakavammiltakin päävarioilta. Skeittikypärä muistuttaa muodoltaan puolikasta kuorta – se peittää otsan, ohimot ja takaraivon. Skeittikypärä kiristetään pyöräilykypärän tavoin leuan alta säädettävällä remmillä. Pyöräilykypärä on tyhjää parempi, mutta se ei kuitenkaan suojaa samalla tavalla kuin skeittaamiseen tai rullaluisteluun tarkoitettu kypärä. Pyöräilyssä kaatumiset ovat harvinaisempia, mutta iskut usein voimakkaampia. Rullailussa sen sijaan kaatumisia sattuu jatkuvasti, mutta iskut ovat usein kevyempiä. Skeittikypärä on suunniteltu suojaamaan koko päätä pieniltä ja hitaasti tulevilta iskuilta.

Millaisen skeittikypärän sinä haluat löytää? Rullalautailuun, rullaluisteluun ja potkulautailuun suunnatut kypärät ovat rakenteeltaan samanlaisia, mutta itselle sopivaa mallia valitessa kannattaa huomioida oikea koko. Liian pieni tai suuri kypärä ei suojaa parhaalla mahdollisella tavalla, sillä se saattaa tärähtäessään liikahtaa pois paikaltaan. Kypärä on oikean kokoinen ja oikein säädetty, kun se pystyy tukevasti päässä, eikä heilahtele liikkeessä. Ennen ostopäätöstä on myös hyvä tarkistaa, että kypärä täyttää tarvittavat turvallisuusstandardit ja siitä löytyvät tarvittavat sertifikaatit. Skeittikypärät tarjoavat myös laajan valikoiman tyylikkäitä värejä ja kuoseja. Valitse sellainen malli, joka sopii omaan tyyliisi ja tuo iloa harrastukseesi.

Onko sinulla etsinnöissä kypärä skeittaukseen, rullaluisteluun tai potkulautailuun? Intersportin suuresta valikoimasta löydät korkealaatuiset skeittikypärät kaikkiin rullailulajeihin. Olipa mielessäsi aikuisten tai lasten skeittikypärä, meiltä löydät etsimäsi. Suuresta valikoimasta löydät tunnetut huippumerkit, kuten Bell-kypärät, K2-kypärät ja Nutcase-kypärät. Saatavilla on runsaasti yksilöllisiä värivaihtoehtoja perinteisen ja näyttävämmän tyylin ystäville. Kun kaipaat apua oikean koon ja sopivimman mallin valinnassa, asiantuntevat myyjämme ovat apunasi. Tilaa skeittikypärät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos rullailu on sinun lajisi, muista hankkia myös varusteet. Katso esimerkiksi skeittilaudat, skeittikengät ja suojat.

Paljonko skeittikypärät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat skeittikypärät -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat skeittikypärät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nutcase Street Dark Lightnin` Reflective MIPS Helmet - skeittikypärät, Nutcase Little Nutty Lady Bug Mips - skeittikypärät ja Nutcase Baby Nutty Watermelon MIPS Helmet - skeittikypärät sekä suosituin merkki on Nutcase.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.