Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETSkeittilauta

Skeittaus on hauska ja mukaansatempaava laji, joka sopii vauhdin ystäville. Skeittaus, eli rullalautailu, sai alkunsa Yhdysvalloissa. Ensimmäiset skeittilaudat lanseerattiin jo 1940-luvulla, mutta todellisen läpimurtonsa laji teki 1970- ja 1980-lukujen taiteessa. Skeittilauta on lajin tärkein varuste – sen voi ostaa valmiiksi koottuina, mutta harjaantuneemmat harrastajat kustomoivat yleensä juuri itsellensä sopivan laudan erillisitä osista. Perinteinen skeittilauta muodostuu puisesta dekistä, johon on yhdistetty trukki, laakerit ja pyörät. Aikojen saatossa perinteisen skeittauksen rinnalle on tullut erilaisia alalajeja ja tyylejä. Toiset skeittaajat pitävät enemmän temppujen harjoittelusta, toiset taas pidempien matkojen taittamisesta ja cruisailusta. Erilaisten käyttötarkoitusten vuoksi myös skeittilautoja löytyy erilaisia. 

Millainen skeittilauta sinulla on mielessä? Itselle sopiva skeittilauta valitaan aina oman käyttötarkoituksen mukaan. Ennen kuin suuntaat ostoksille, onkin hyvä tutustua erilaisiin skeittilautatyyppeihin:

  • Perinteinen tasaleveä skeittilauta on pituudeltaan noin 30 tuumaa ja leveydeltään noin 7 tuumaa. Se on tarkoitettu temppuiluun rampilla tai kadulla.
  • Longboard on normaalia skeittilautaa pidempi. Muodoltaan se on yleensä keskeltä leveämpi ja päistä kapeneva. Se sopii alamäkilaskuun ja pidempien matkojen taittamiseen.
  • Cruiser on skeittilaudan ja longboardin välimuoto. Tukevien renkaidensa ansiosta se soveltuu hyvin skeittaamisen aloittelijoille sekä liikkumiseen kaupungin kaduilla.

Haluatko löytää skeittilaudan? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät skeittilaudat aloittelijoille ja jo harjaantuneemmille rullalautailijoille. Olipa mielessäsi klassinen skeitti tai cruiser-skeittilauta, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät esimerkiksi laadukkaat Firefly-skeittilaudat. Jos mielessäsi on lasten skeittilauta, löydät meiltä myös junioreille sopivat lautamallit. Tilaa skeittilauta netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Mikäli kaipaat apua sinulle sopivat lautatyypin tai oikean pituuden valintaan, asiantuntevat myyjämme ovat apunasi. Muista hankkia myös tärkeät varusteet rullalautailuun – katso esimerkiksi skeittikypärät, skeittikengät ja suojat.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.