Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETSalibandymaalivahdin housut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Salibandymaalivahdin housut
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Salibandymaalivahdin housut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Salibandymaalivahdin housut ja muut Salibandymaalivahdin varusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Salibandymaalivahdin housut verkkokaupassamme ovat Fat Pipe Mv-housut - maalivahdin housut, Fat Pipe Mv-housut JR - maalivahdin housut ja Fat Pipe Mv-housut - maalivahdin housut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fat Pipe.

  Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog Xguard protection shorts - maalivahdin housut, jonka hinta on 69.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 89.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko salibandymaalivahdin housut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Salibandymaalivahdin housut-kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat salibandymaalivahdin housut?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe Mv-housut - maalivahdin housut, Fat Pipe Mv-housut JR - maalivahdin housut ja Fat Pipe Mv-housut - maalivahdin housut sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.