Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Salibandymaalivahdin housut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Salibandymaalivahdin housut
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Salibandymaalivahdin housut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Salibandymaalivahdin housut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fat Pipe Mv-housut - maalivahdin housut, Fat Pipe Mv-housut JR - maalivahdin housut ja Oxdog Xguard goalie pants black/white - maalivahdin housut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fat Pipe.

  Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog Xguard protection shorts - maalivahdin housut, jonka hinta on 69.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 109.00 € - 239.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko salibandymaalivahdin housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat salibandymaalivahdin housut -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 239.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat salibandymaalivahdin housut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe Mv-housut - maalivahdin housut, Fat Pipe Mv-housut JR - maalivahdin housut ja Oxdog Xguard goalie pants black/white - maalivahdin housut sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.