Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Salibandymaalivahdin housut

Salibandymaalivahdin housut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Salibandymaalivahdin housut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fat Pipe Vic Mv-housut. - maalivahdin housut, Fat Pipe Mv-housut - maalivahdin housut ja Oxdog Xguard goalie pants black/white - maalivahdin housut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fat Pipe.

Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog Xguard protection shorts - maalivahdin housut, jonka hinta on 79.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 129.00 € - 299.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko salibandymaalivahdin housut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat salibandymaalivahdin housut -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat salibandymaalivahdin housut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe Vic Mv-housut. - maalivahdin housut, Fat Pipe Mv-housut - maalivahdin housut ja Oxdog Xguard goalie pants black/white - maalivahdin housut sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.