Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Salibandylavat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Salibandylavat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fat Pipe SPD PPH lapa - salibandylapa, Oxdog FSL (FastShootLight) Carbon MBC2 Copper lapa - salibandylapa ja Fat Pipe CTRL lapa - salibandylapa. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fat Pipe.

Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog Avox NB Green lapa - salibandylapa, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 22.90 € - 34.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko salibandylavat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat salibandylavat -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 34.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat salibandylavat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe SPD PPH lapa - salibandylapa, Oxdog FSL (FastShootLight) Carbon MBC2 Copper lapa - salibandylapa ja Fat Pipe CTRL lapa - salibandylapa sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.