Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Salibandylavat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (29)
  29 / 29 tuotetta

  Salibandylavat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Salibandylavat ja muut Salibandy-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Salibandylavat verkkokaupassamme ovat Oxdog Razor MB Ultra Violet - salibandylapa, Oxdog FSL (FastShootLight) Carbon MBC2 Apricot - salibandylapa ja Fat Pipe Jab PPB burned orange FH2 lapa - salibandylapa. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Oxdog.

  Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog Block MB - salibandylapa, jonka hinta on 17.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 17.90 € - 29.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko salibandylavat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Salibandylavat-kategorian tuotteet saat hintaan 17.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 28 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat salibandylavat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Oxdog Razor MB Ultra Violet - salibandylapa, Oxdog FSL (FastShootLight) Carbon MBC2 Apricot - salibandylapa ja Fat Pipe Jab PPB burned orange FH2 lapa - salibandylapa sekä suosituin merkki on Oxdog.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.