Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Salibandymailagripit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Salibandymailagripit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Salibandymailagripit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fat Pipe Sticky grip - grippi, Oxdog Touch Grip - grippi ja Fat Pipe Sticky grip - grippi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fat Pipe.

  Edullisin tuote kategoriassa on Fat Pipe Sticky grip - grippi, jonka hinta on 13.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 13.90 € - 16.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko salibandymailagripit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat salibandymailagripit -kategorian tuotteet saat hintaan 13.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 16.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat salibandymailagripit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe Sticky grip - grippi, Oxdog Touch Grip - grippi ja Fat Pipe Sticky grip - grippi sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.