Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Mailakassit ja varustelaukut
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Mailakassit ja varustelaukut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Mailakassit ja varustelaukut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fat Pipe Lux mailareppu - varustekassi, Oxdog OX1 ball/vest bag - varustekassi ja Fat Pipe Lux Trolley Equipment Bag - varustekassi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fat Pipe.

  Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog OX1 ball/vest bag - varustekassi, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 129.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko mailakassit ja varustelaukut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat mailakassit ja varustelaukut -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat mailakassit ja varustelaukut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe Lux mailareppu - varustekassi, Oxdog OX1 ball/vest bag - varustekassi ja Fat Pipe Lux Trolley Equipment Bag - varustekassi sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: mailakassit ja varustelaukut

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun