Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Mailakassit ja varustelaukut
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (17)
  17 / 17 tuotetta

  Mailakassit ja varustelaukut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Mailakassit ja varustelaukut ja muut Salibandy-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Mailakassit ja varustelaukut verkkokaupassamme ovat Fat Pipe Satellite varustekassi - laukku, Fat Pipe Lux mailareppu - varustekassi ja Fat Pipe Pallokassi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fat Pipe.

  Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog OX1 ball/vest bag - varustekassi, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 129.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko mailakassit ja varustelaukut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Mailakassit ja varustelaukut-kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat mailakassit ja varustelaukut?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe Satellite varustekassi - laukku, Fat Pipe Lux mailareppu - varustekassi ja Fat Pipe Pallokassi sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: mailakassit ja varustelaukut

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun