Sisältöön
Lauantain superdiilit julkaistu - katso tar... Lauantain superdiilit julkaistu - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETMailakassit ja varustelaukut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Mailakassit ja varustelaukut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Puma Teamgoal Teambag M - varustekassi, Oxdog OX1 toolbag JR - varustekassi ja Oxdog OX1 ball/vest bag - varustekassi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Puma.

Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog OX1 ball/vest bag - varustekassi, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 32.90 € - 119.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko mailakassit ja varustelaukut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat mailakassit ja varustelaukut -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat mailakassit ja varustelaukut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Teamgoal Teambag M - varustekassi, Oxdog OX1 toolbag JR - varustekassi ja Oxdog OX1 ball/vest bag - varustekassi sekä suosituin merkki on Puma.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.