Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Mailakassit ja varustelaukut
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (22)
  22 / 22 tuotetta

  Mailakassit ja varustelaukut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Mailakassit ja varustelaukut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Oxdog OX1 Stickbag JR Black/white - mailakassi, Oxdog OX2 Toolbag SR Black/reflective - mailakassi ja Fat Pipe Air - Small stickbag - mailakassi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Oxdog.

  Edullisin tuote kategoriassa on Fat Pipe Air - Small stickbag JR - mailakassi, jonka hinta on 17.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 129.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko mailakassit ja varustelaukut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat mailakassit ja varustelaukut -kategorian tuotteet saat hintaan 17.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat mailakassit ja varustelaukut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Oxdog OX1 Stickbag JR Black/white - mailakassi, Oxdog OX2 Toolbag SR Black/reflective - mailakassi ja Fat Pipe Air - Small stickbag - mailakassi sekä suosituin merkki on Oxdog.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: mailakassit ja varustelaukut

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun