Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Salibandyvaatteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Salibandyvaatteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Salibandyvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat adidas Tiro 21 Track Pant Jr - nuorten verkkarihousut, adidas Tiro 21 Track Pant - verkkarihousut ja Nike Elastic Headbands 3 Pk - hiuspanta. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nike Elastic Headbands 3 Pk - hiuspanta, jonka hinta on 18.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 55.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko salibandyvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat salibandyvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 18.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 55.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat salibandyvaatteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Tiro 21 Track Pant Jr - nuorten verkkarihousut, adidas Tiro 21 Track Pant - verkkarihousut ja Nike Elastic Headbands 3 Pk - hiuspanta sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: salibandyvaatteet

  4.17/5

  Perustuu 29 arvosteluun