Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Salibandyvaatteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Salibandyvaatteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Salibandyvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat adidas Tiro 21 Track Pant - verkkarihousut, Nike Elastic Headbands 3 Pk - hiuspanta ja adidas Tiro 21 Track Pant Jr - nuorten verkkarihousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog Bright Headband - panta, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 18.00 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko salibandyvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat salibandyvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat salibandyvaatteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Tiro 21 Track Pant - verkkarihousut, Nike Elastic Headbands 3 Pk - hiuspanta ja adidas Tiro 21 Track Pant Jr - nuorten verkkarihousut sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: salibandyvaatteet

  4.1/5

  Perustuu 29 arvosteluun