Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Salibandyvaatteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Salibandyvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Soxpro Grippisukka Classic, Soxpro Grippisukka Ultra Light ja New Balance Accelerate 7 Inch Short M - miesten shortsit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Soxpro.

Edullisin tuote kategoriassa on Nike Elastic Headbands 3 Pk - hiuspanta, jonka hinta on 18.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 20.00 € - 49.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko salibandyvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat salibandyvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 18.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat salibandyvaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Soxpro Grippisukka Classic, Soxpro Grippisukka Ultra Light ja New Balance Accelerate 7 Inch Short M - miesten shortsit sekä suosituin merkki on Soxpro.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: salibandyvaatteet

4.2/5

Perustuu 5 arvosteluun