Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Suojalasit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Suojalasit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Suojalasit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Oxdog FUSION EYEWEAR KIDS Black/grey - urheilulasit, Oxdog SENSE EYEWEAR JR Black - urheilulasit ja Fat Pipe Suojalasit Sr - urheilulasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Oxdog.

  Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog FUSION EYEWEAR KIDS Black/grey - urheilulasit, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 29.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko suojalasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat suojalasit -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat suojalasit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Oxdog FUSION EYEWEAR KIDS Black/grey - urheilulasit, Oxdog SENSE EYEWEAR JR Black - urheilulasit ja Fat Pipe Suojalasit Sr - urheilulasit sekä suosituin merkki on Oxdog.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: suojalasit

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun