Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetSuojalasit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Suojalasit
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Suojalasit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Suojalasit ja muut Salibandy-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Suojalasit verkkokaupassamme ovat Fat Pipe Suojalasit Sr - urheilulasit, Fat Pipe Suojalasit Jr - urheilulasit ja Oxdog Spectrum suojalasi JR/SR - urheilulasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fat Pipe.

  Edullisin tuote kategoriassa on Fat Pipe Suojalasit Sr - urheilulasit, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 24.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko suojalasit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Suojalasit-kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 24.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat suojalasit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe Suojalasit Sr - urheilulasit, Fat Pipe Suojalasit Jr - urheilulasit ja Oxdog Spectrum suojalasi JR/SR - urheilulasit sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: suojalasit

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun