Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiSuojalasit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Suojalasit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fat Pipe PROTECTIVE EYEWEAR SET ACE JR - urheilulasit, Fat Pipe PROTECTIVE EYEWEAR SET ACE SR - urheilulasit ja Fat Pipe Suojalasit Jr - urheilulasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fat Pipe.

Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog FUSION EYEWEAR KIDS Black/grey - urheilulasit, jonka hinta on 22.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko suojalasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat suojalasit -kategorian tuotteet saat hintaan 22.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat suojalasit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe PROTECTIVE EYEWEAR SET ACE JR - urheilulasit, Fat Pipe PROTECTIVE EYEWEAR SET ACE SR - urheilulasit ja Fat Pipe Suojalasit Jr - urheilulasit sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: suojalasit

4/5

Perustuu 2 arvosteluun