Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Urheilutuet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (35)
  35 / 35 tuotetta

  Urheilutuet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Urheilutuet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Rocktape Standard kinesioteippi 5 cm x 5 m - urheilutuki, Mc David 199 nilkkatuki nauhoilla ja Mc David 195 nilkkatuki tarrakiristyksellä - urheilutuki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Rocktape.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David COACHTEIPPI - urheilutuki, jonka hinta on 3.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko urheilutuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat urheilutuet -kategorian tuotteet saat hintaan 3.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 35 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat urheilutuet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Rocktape Standard kinesioteippi 5 cm x 5 m - urheilutuki, Mc David 199 nilkkatuki nauhoilla ja Mc David 195 nilkkatuki tarrakiristyksellä - urheilutuki sekä suosituin merkki on Rocktape.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: urheilutuet

  3.33/5

  Perustuu 6 arvosteluun