Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hikinauhat
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Hikinauhat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hikinauhat ja muut Salibandyvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Hikinauhat verkkokaupassamme ovat Fat Pipe Borg pääpanta - hikinauha, Oxdog SLIM HAIRBAND WIDE BLACK - hikinauha ja Oxdog Bolt Short Wristband - hikinauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fat Pipe.

  Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog Bolt Short Wristband - hikinauha, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 9.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hikinauhat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hikinauhat-kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 9.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hikinauhat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe Borg pääpanta - hikinauha, Oxdog SLIM HAIRBAND WIDE BLACK - hikinauha ja Oxdog Bolt Short Wristband - hikinauha sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.