Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Hikinauhat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Hikinauhat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nike Swoosh Wristbands - hikinauha, Nike Swoosh Doublewide Wristbands - hikinauha ja Oxdog PROCESS HAIRBAND 3 PACK Pink/red/orange - hikinauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nike.

Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog PROCESS HAIRBAND 3 PACK Pink/red/orange - hikinauha, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.00 € - 15.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko hikinauhat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hikinauhat -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 15.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hikinauhat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Swoosh Wristbands - hikinauha, Nike Swoosh Doublewide Wristbands - hikinauha ja Oxdog PROCESS HAIRBAND 3 PACK Pink/red/orange - hikinauha sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.