Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hikinauhat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Hikinauhat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hikinauhat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Oxdog PROCESS HAIRBAND 3 PACK Pink/red/orange - hikinauha, Nike Swoosh Wristbands - hikinauha ja Oxdog Bolt Short Wristband - hikinauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Oxdog.

  Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog Bolt Short Wristband - hikinauha, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 11.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hikinauhat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hikinauhat -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 11.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hikinauhat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Oxdog PROCESS HAIRBAND 3 PACK Pink/red/orange - hikinauha, Nike Swoosh Wristbands - hikinauha ja Oxdog Bolt Short Wristband - hikinauha sekä suosituin merkki on Oxdog.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.