Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Salibandytarvikkeet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Salibandytarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Salibandytarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Select Säärisuojateippi 15m, Select Stop watch sekuntikello ja Fat Pipe Kapteeninnauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Select.

  Edullisin tuote kategoriassa on Select Säärisuojateippi 15m, jonka hinta on 1.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 19.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko salibandytarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat salibandytarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 1.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 19.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat salibandytarvikkeet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Select Säärisuojateippi 15m, Select Stop watch sekuntikello ja Fat Pipe Kapteeninnauha sekä suosituin merkki on Select.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.