Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Suppaus
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (26)
  26 / 26 tuotetta
  SUP-laudan valinta

  Tutustu SUP-lautojen ominaisuuksiin paremmin, ja selvitä mikä sopii parhaiten sinun käyttötarkoitukseesi!

  Suppaus kategoriat

  Suppaus kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Suppaus-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Firefly iSUP 200 III - sup-lauta, Firefly iSUP 300 COM I - sup-lauta ja Firefly iSUP 500 III - sup-lauta. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Firefly.

  Edullisin tuote kategoriassa on Biosteel Sports Drink 500ml - urheilujuoma, jonka hinta on 2.99 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 629.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko suppaus -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat suppaus -kategorian tuotteet saat hintaan 2.99 € ja hintavimmat ovat myynnissä 629.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 26 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat suppaus -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Firefly iSUP 200 III - sup-lauta, Firefly iSUP 300 COM I - sup-lauta ja Firefly iSUP 500 III - sup-lauta sekä suosituin merkki on Firefly.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: suppaus

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun