Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.SUP-laudan valinta

Tutustu SUP-lautojen ominaisuuksiin paremmin, ja selvitä mikä sopii parhaiten sinun käyttötarkoitukseesi!

Suppaus kategoriat

Suppaus kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Suppaus-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. - muovinen juomapullo, Firefly iSUP 300 COM I - sup-lauta ja Firefly Sup Pump Double Action I - pumppu. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

Edullisin tuote kategoriassa on Firefly Sup Repair Kit - varaosa, jonka hinta on 6.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 599.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko suppaus -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat suppaus -kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 599.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat suppaus -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. - muovinen juomapullo, Firefly iSUP 300 COM I - sup-lauta ja Firefly Sup Pump Double Action I - pumppu sekä suosituin merkki on CamelBak.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: suppaus

4.5/5

Perustuu 6 arvosteluun