Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Suppaus
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta
  SUP-laudan valinta

  Tutustu SUP-lautojen ominaisuuksiin paremmin, ja selvitä mikä sopii parhaiten sinun käyttötarkoitukseesi!

  Suppaus kategoriat

  Suppaus kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Suppaus-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Helly Hansen Rider Compact 50N - nuorten kelluntaliivi, Firefly iSUP 200 III - sup-lauta ja Helly Hansen Bowrider - kelluntaliivi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Helly Hansen.

  Edullisin tuote kategoriassa on Firefly Sup Fin 300 Evä - varaosa, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 599.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko suppaus -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat suppaus -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 599.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat suppaus -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Rider Compact 50N - nuorten kelluntaliivi, Firefly iSUP 200 III - sup-lauta ja Helly Hansen Bowrider - kelluntaliivi sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: suppaus

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun