Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Tennis kategoriat

Tennis

Tennis on erinomainen harrastus kaiken ikäisille ja kuntoisille. Vauhdikas peli sisältää paljon juoksua ja äkillisiä tilanteita. Monipuolinen laji haastaakin erityisesti urheilijan koordinaatiota, kestävyyttä, voimaa sekä tarkkuutta. Tenniksen parissa ei varmasti tule tylsää, sillä opittavaa riittää paljon. Lyöntejä on monia erilaisia ja eri kierteillä lähteviä, ja niiden harjoitteluun saa uppoamaan paljon aikaa. Pelasit sitten ulkokentällä ihanassa auringon paisteessa tai sisällä pakkasten paukkuessa, hauskempaa harrastusta saa hakea!

Pelaajan tasosta riippumatta, tenniksen harrastajan tärkein väline on luonnollisesti tennismaila. Laadukkaan mailan avulla saat lisää vauhtia, voimaa ja tarkkuutta lyönteihin ja oikeanlainen tennismaila helpottaa erilaisten lyöntitekniikoiden opettelua. Tennismailan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota omaan taitotasoon sekä pelityyliin. Erityisen tarkkana kannattaa olla tennismailan ominaisuuksien, kuten painon, tasapainon sekä kehän koon kanssa. Kevyemmän mailan liikuteltavuus on parempi ja kevyt, kärkipainoinen maila sopiikin hyvin aloitteleville pelaajille. Ammattilaisille sopivat mailat vaativat hyvää tekniikkaa ja voimaa, mutta antavat tarkkuutta sekä vauhtia nii sivu-, ala- kuin yläkierteisiin.

Tenniksessä on paljon äkillisiä sivuttaissuuntaisia liikkeitä, hyppyjä sekä sprinttejä. Pelin tiimellyksessä on pystyttävä reagoimaan nopeasti ja siten nopeus, ketteryys sekä laaja liikerata ovat avain asemassa vastustajan peittoamisessa. Joustavat ja kevyet tennisvaatteet helpottavat liikkumista ja mahdollistavat maksimaalisen nopeuden vauhdikkaassa ottelussa. Tukevat ja kestävät tenniskengät tuovat tarvittavaa pitoa äkillisiin käännöksiin ja ehkäisevät loukkaantumisia, kuten nilkan nyrjähdyksiä ja revähdyksiä.

Intersportilta löydät laadukkaat ja tyylikkäät tennisvarusteet niin aloittelijoille, ammattilaisille kuin junioreillekin. Tarjoamme sekä naisille että miehille erinomaiset tennismailat, -pallot, -vaatteet, -kengät, -laukut ja muut varusteet tunnetuilta huippumerkeiltä, kuten Wilson ja Head. Tilaa tennisvarusteet kätevästi netistä tai tutustu laajaan valikoimaamme lähimmässä Intersport myymälässä. Osaavat myyjämme auttavat sinua mielellään tennismailan sekä muiden varusteiden valinnassa.