Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINHikinauhat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hikinauhat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Hikinauhat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hikinauhat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat adidas Training Headbands 3 Per Pack - hikinauha, Nike Swoosh Wristbands - hikinauha ja Nike Swoosh Headband - hikinauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on Wilson Headband - hikinauha, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 20.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hikinauhat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hikinauhat -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 20.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hikinauhat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Training Headbands 3 Per Pack - hikinauha, Nike Swoosh Wristbands - hikinauha ja Nike Swoosh Headband - hikinauha sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hikinauhat

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun