Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetHikinauhat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hikinauhat
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Hikinauhat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hikinauhat ja muut Tennisvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Hikinauhat verkkokaupassamme ovat adidas Tennis Wristband Small - hikinauha, adidas Tennis Wristband Large - hikinauha ja adidas Tennis Headband - hikinauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog Bolt Short Wristband - hikinauha, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.00 € - 18.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hikinauhat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hikinauhat-kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 18.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hikinauhat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Tennis Wristband Small - hikinauha, adidas Tennis Wristband Large - hikinauha ja adidas Tennis Headband - hikinauha sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hikinauhat

  3.67/5

  Perustuu 3 arvosteluun