Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kehonhuolto
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (30)
  30 / 30 tuotetta
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Casall
  Massage 7cm hierontapallo
  14,90 €
  12,90 €
  30 pv alin hinta: 12,90 €
  Vastuullinen valinta
  1 väri
  Casall
  Pressure point hierontapallo
  19,90 €
  17,90 €
  30 pv alin hinta: 17,90 €

  Kehonhuolto kategoriat

  Kehonhuolto kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kehonhuolto-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Gymstick Massage Gun CairO Pro - hieronta ja akupunktio, Casall Yoga Cork blokki - pilates- ja joogaväline ja Casall Yoga blokki - pilates- ja joogaväline. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Gymstick.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics TP 1.0 hierontapallo, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 229.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kehonhuolto -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat kehonhuolto -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 229.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kehonhuolto -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Gymstick Massage Gun CairO Pro - hieronta ja akupunktio, Casall Yoga Cork blokki - pilates- ja joogaväline ja Casall Yoga blokki - pilates- ja joogaväline sekä suosituin merkki on Gymstick.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kehonhuolto

  4.2/5

  Perustuu 5 arvosteluun