Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kehonhuolto
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (33)
  33 / 33 tuotetta

  Kehonhuolto kategoriat

  Kehonhuolto kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kehonhuolto-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Gymstick Myofascia Ball (6,3 cm) - hieronta ja akupunktio, Casall Yoga Cork blokki - pilates- ja joogaväline ja Energetics TP 1.0 hierontapallo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Gymstick.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics TP 1.0 hierontapallo, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 79.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kehonhuolto -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat kehonhuolto -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 33 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kehonhuolto -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Gymstick Myofascia Ball (6,3 cm) - hieronta ja akupunktio, Casall Yoga Cork blokki - pilates- ja joogaväline ja Energetics TP 1.0 hierontapallo sekä suosituin merkki on Gymstick.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kehonhuolto

  4.2/5

  Perustuu 5 arvosteluun