Sisältöön

Kehonhuolto kategoriat

Kehonhuolto kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kehonhuolto-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Energetics TP Duo 1.0 hierontapallo, Casall Foam Roll Small hierontarulla - foamroller ja Casall Yoga blokki - pilates- ja joogaväline. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics TP Duo 1.0 hierontapallo, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 229.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kehonhuolto -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kehonhuolto -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 229.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kehonhuolto -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics TP Duo 1.0 hierontapallo, Casall Foam Roll Small hierontarulla - foamroller ja Casall Yoga blokki - pilates- ja joogaväline sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kehonhuolto

4/5

Perustuu 3 arvosteluun