Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Juoksumatot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksumatot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Tunturi Tunturi T20 Treadmill Competence - juoksumatto, Tunturi Tunturi T40 Treadmill Competence - juoksumatto ja Tunturi Tunturi T60 Treadmill Performance - juoksumatto. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Tunturi.

Edullisin tuote kategoriassa on Tunturi Tunturi T20 Treadmill Competence - juoksumatto, jonka hinta on 1179.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 1279.00 € - 1749.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juoksumatot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksumatot -kategorian tuotteet saat hintaan 1179.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1749.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksumatot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Tunturi Tunturi T20 Treadmill Competence - juoksumatto, Tunturi Tunturi T40 Treadmill Competence - juoksumatto ja Tunturi Tunturi T60 Treadmill Performance - juoksumatto sekä suosituin merkki on Tunturi.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksumatot

4.5/5

Perustuu 2 arvosteluun