Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Juoksumatot
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Juoksumatot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksumatot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Tunturi Tunturi T20 Treadmill Competence - juoksumatto, Tunturi Tunturi T40 Treadmill Competence - juoksumatto ja Tunturi Tunturi T60 Treadmill Performance - juoksumatto. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Tunturi.

  Edullisin tuote kategoriassa on Tunturi Tunturi T20 Treadmill Competence - juoksumatto, jonka hinta on 990.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 1249.00 € - 1699.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko juoksumatot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat juoksumatot -kategorian tuotteet saat hintaan 990.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1699.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat juoksumatot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Tunturi Tunturi T20 Treadmill Competence - juoksumatto, Tunturi Tunturi T40 Treadmill Competence - juoksumatto ja Tunturi Tunturi T60 Treadmill Performance - juoksumatto sekä suosituin merkki on Tunturi.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.