Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treenikengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (34)
  34 / 34 tuotetta
  Under Armour W Charged Pursuit 3 - treenikengät Under Armour W Charged Pursuit 3 - treenikengät Under Armour W Charged Pursuit 3 - treenikengät Under Armour W Charged Pursuit 3 - treenikengät Under Armour W Charged Pursuit 3 - treenikengät
  Hinta verkossa
  5 väriä
  Under Armour
  W Charged Pursuit 3 - treenikengät
  59,90 €

  Norm. hinta: 70€
  30pv alin hinta: 59,90€
  -16%
  Puma Lex Wn's W - treenikengät Puma Lex Wn's W - treenikengät Puma Lex Wn's W - treenikengät
  3 väriä
  Puma
  Lex Wn's W - treenikengät
  49,90 €

  Norm. hinta: 75€
  30pv alin hinta: 59,90€
  Energetics Morphus M - treenikengät
  Hinta verkossa
  1 väri
  Energetics
  Morphus M - treenikengät
  39,90 €

  Norm. hinta: 59,90€
  30pv alin hinta: 39,90€
  -18%
  Under Armour W Dynamic Select - treenikengät Under Armour W Dynamic Select - treenikengät
  Hinta verkossa
  2 väriä
  Under Armour
  W Dynamic Select - treenikengät
  89,90 €

  Norm. hinta: 110€
  30pv alin hinta: 110€
  Energetics Morphus W - treenikengät Energetics Morphus W - treenikengät
  Hinta verkossa
  2 väriä
  Energetics
  Morphus W - treenikengät
  39,90 €

  Norm. hinta: 59,90€
  30pv alin hinta: 39,90€
  Under Armour Charged Pursuit 3 - treenikengät Under Armour Charged Pursuit 3 - treenikengät Under Armour Charged Pursuit 3 - treenikengät Under Armour Charged Pursuit 3 - treenikengät
  Hinta verkossa
  4 väriä
  Under Armour
  Charged Pursuit 3 - treenikengät
  59,90 €

  Norm. hinta: 75€
  30pv alin hinta: 59,90€
  -18%
  Under Armour Dynamic Select - treenikengät Under Armour Dynamic Select - treenikengät Under Armour Dynamic Select - treenikengät
  Hinta verkossa
  3 väriä
  Under Armour
  Dynamic Select - treenikengät
  89,90 €

  Norm. hinta: 110€
  30pv alin hinta: 110€
  Nike Metcon 9 - treenikengät Nike Metcon 9 - treenikengät Nike Metcon 9 - treenikengät Nike Metcon 9 - treenikengät
  4 väriä
  Nike
  Metcon 9 - treenikengät
  154,00 €
  Under Armour W Charged Aurora 2 - treenikengät Under Armour W Charged Aurora 2 - treenikengät Under Armour W Charged Aurora 2 - treenikengät Under Armour W Charged Aurora 2 - treenikengät Under Armour W Charged Aurora 2 - treenikengät Under Armour W Charged Aurora 2 - treenikengät Under Armour W Charged Aurora 2 - treenikengät Under Armour W Charged Aurora 2 - treenikengät
  Hinta verkossa
  8 väriä
  Under Armour
  W Charged Aurora 2 - treenikengät
  59,90 €

  Norm. hinta: 80€
  30pv alin hinta: 59,90€
  Nike Legend Essential 3 M - treenikengät Nike Legend Essential 3 M - treenikengät
  Hinta verkossa
  2 väriä
  Nike
  Legend Essential 3 M - treenikengät
  49,90 €

  Norm. hinta: 72,90€
  30pv alin hinta: 49,90€
  Under Armour Tribase Reign 5 - treenikengät Under Armour Tribase Reign 5 - treenikengät Under Armour Tribase Reign 5 - treenikengät
  Hinta verkossa
  3 väriä
  Under Armour
  Tribase Reign 5 - treenikengät
  89,90 €

  Norm. hinta: 130€
  30pv alin hinta: 89,90€
  adidas ADIDAS AMPLIMOVE W - treenikengät
  Hinta verkossa
  1 väri
  adidas
  ADIDAS AMPLIMOVE W - treenikengät
  59,90 €

  Norm. hinta: 75€
  30pv alin hinta: 59,90€
  Puma Pwr Nitro Squared Wn's W - treenikengät
  Hinta verkossa
  1 väri
  Puma
  Pwr Nitro Squared Wn's W - treenikengät
  69,90 €

  Norm. hinta: 140€
  30pv alin hinta: 69,90€

  Treenikengät

  Hyvät treenikengät – paremmat treenit. Kengillä on suuri merkitys kaikissa urheilumuodoissa, myös treenatessa. Hyvät salikengät tekevät treenaamisesta turvallisempaa, mukavampaa ja tehokkaampaa. Treenikenkiä on saatavilla valtavasti erilaisia – ostoksilla kannattaakin olla tarkka, että kenkien istuvuus ja ominaisuudet ovat kohdillaan. Ensimmäisenä tulee varmistaa, että kengät ovat kooltaan ja muodoltaan sopivat omalle jalalle. Jos kenkä ei istu, hienoista teknisistä ominaisuuksista ei ole hyötyä. Treenikengistä tulee löytyä myös riittävästi pitoa, jotta liikkeisiin saa lattiasta hyvän tuen. Kenkien tulee olla myös hengittävät, sillä myös jalat hikoilevat treenatessa. Hengittävä materiaali varmistaa, että jalat pysyvät raikkaana ja kuivina. Koska moniin treenimuotoihin kuuluu myös toiminnallisuutta, treenikenkien tulisi tarjota myös vaimennusta ja tukea.

  Koska erilaiset treenimuodot kohdistavat jalkoihin erityyppistä rasitusta, saatavilla on runsaasti erilaisia treenikenkiä. Ennen ostoksille suuntaamista onkin hyvä pohtia, millaisia liikeitä treeneihisi yleensä kuuluu. Rauhalliseen kuntosalitreenaamiseen riittävät yleensä perinteiset treenikengät, joista löytyy sopivasti joustoa ja tukea. Kevyemmät ja joustavammat kengät sopivat hyvin kuntopiiri- ja laitetreenaamiseen. Painonnostajat tarvitsevat sen sijaan jämerämmät painonnostokengät, joissa on tuetumpi rakenne ja paksumpi pohja. Mikäli harrastat sen sijaan toiminnallisia lajeja, kuten CrossFit-harjoittelua, treenikengiltä vaaditaan joustoa, pitoa, vaimennusta ja tukea. Viime vuosina huimaan suosioon nousseet paljasjalkakengät ovat myös treenajien suosiossa. Ne auttavat vahvistamaan jalan pohjan lihaksia sekä ehkäisevät useita kiputiloja.

  Treenikengät tarjoavat paitsi erilaisia teknisiä ominaisuuksia, myös tyylejä. Kenkien ulkonäölläkin on väliä, sillä tyylikkäät kengät lisäävät itsevarmuutta ja nostavat treenimotivaation huippuunsa. Nykyisin onkin tarjolla paljon trendikkäitä ja persoonallisia treenikenkiä, jotka sopivat kuntosalin lisäksi myös vapaa-ajan käyttöön. Valkoiset tai mustat treenikengät ovat aina klassisen tyylikäs valinta. Jos kaipaat treeniasuusi enemmän säpinää, testaa vaikkapa neonvärisiä, metallinhohtoisia tai tekstuuripintaisia kenkiä.

  Mistä parhaat treenikengät salille? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki suosituimmat kengät kuntosalille. Olipa treenimuotosi tanssi, painonnosto tai CrossFit, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimassa ovat kaikki parhaat merkit, kuten Nike-treenikengät, adidas-treenikengät, PUMA-treenikengät ja Under Armour -treenikengät. Mikäli haluat löytää salikengät parhaaseen hintaan, katso myös treenikengät ale. Tilaa treenikengät netistä helposti tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Oikean koon ja mallin valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Jos treeni on juttusi, katso myös treenivaatteet ja treenivarusteet. Tervetuloa ostoksille!

  Paljonko treenikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat treenikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 200.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 34 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treenikengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour W Charged Pursuit 3 - treenikengät, Puma Lex Wn's W - treenikengät ja Nike Metcon 9 W - treenikengät sekä suosituin merkki on Under Armour.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treenikengät

  4.5/5

  Perustuu 32 arvosteluun