Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Treenivarusteet kategoriat

Treenivarusteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Treenivarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Energetics Natural Rubber Pu Matto. - jumppa- ja joogamatto, Energetics 10kg Käsipainosarja - painosarja ja tanko ja Nike FUNDAMENTAL SPEED ROPE - hyppynaru. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics 0,5kg Neoprene käsipaino pari, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 129.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko treenivarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat treenivarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 108 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat treenivarusteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Natural Rubber Pu Matto. - jumppa- ja joogamatto, Energetics 10kg Käsipainosarja - painosarja ja tanko ja Nike FUNDAMENTAL SPEED ROPE - hyppynaru sekä suosituin merkki on Energetics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: treenivarusteet

4.49/5

Perustuu 53 arvosteluun