Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetTreenivarusteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treenivarusteet
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (123)
  123 / 123 tuotetta
  1 väri
  Energetics
  Hyppynaru
  5.90 €
  3 väriä
  Energetics
  Hyppynaru PVC
  5.90 €

  Treenivarusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Treenivarusteet ja muut Treeni-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Treenivarusteet verkkokaupassamme ovat Energetics 4kg Neopreeni käsipaino pari, Energetics 10kg Soft kahvakuula ja Energetics Yoga matto PVC vapaa - jumppa- ja joogamatto. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Hyppynaru, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 109.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko treenivarusteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Treenivarusteet-kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 90 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treenivarusteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics 4kg Neopreeni käsipaino pari, Energetics 10kg Soft kahvakuula ja Energetics Yoga matto PVC vapaa - jumppa- ja joogamatto sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treenivarusteet

  4.35/5

  Perustuu 52 arvosteluun