Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Treenivarusteet
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (121)
  121 / 121 tuotetta
  1 väri
  Energetics
  Hyppynaru
  5.90 €
  3.90 €
  3 väriä
  Energetics
  Hyppynaru PVC
  5.90 €

  Treenivarusteet kategoriat

  Treenivarusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Treenivarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Energetics Hyppynaru, Energetics Mini Pro voimanauhasetti - jumppakuminauha ja Energetics Fysionauha 250cm x 145cm - jumppakuminauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Energetics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Hyppynaru, jonka hinta on 3.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 129.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko treenivarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat treenivarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 3.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 121 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat treenivarusteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Hyppynaru, Energetics Mini Pro voimanauhasetti - jumppakuminauha ja Energetics Fysionauha 250cm x 145cm - jumppakuminauha sekä suosituin merkki on Energetics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: treenivarusteet

  4.37/5

  Perustuu 57 arvosteluun