Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetÄitiystreenivaatteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Äitiystreenivaatteet
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Äitiystreenivaatteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Äitiystreenivaatteet ja muut Treenivaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Äitiystreenivaatteet verkkokaupassamme ovat Röhnisch Maternity Kay Tights W - pitkät trikoot, Reebok Lux Maternity Tights 2.0 - pitkät trikoot ja Reebok Studio Maternity Bra - urheiluliivit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

  Edullisin tuote kategoriassa on Reebok Studio Maternity Restorative Tank Top - toppi, jonka hinta on 30.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 38.00 € - 69.95 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko äitiystreenivaatteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Äitiystreenivaatteet-kategorian tuotteet saat hintaan 30.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.95 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat äitiystreenivaatteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Maternity Kay Tights W - pitkät trikoot, Reebok Lux Maternity Tights 2.0 - pitkät trikoot ja Reebok Studio Maternity Bra - urheiluliivit sekä suosituin merkki on Röhnisch.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: äitiystreenivaatteet

  4.67/5

  Perustuu 3 arvosteluun