Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Äitiystreenivaatteet
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Äitiystreenivaatteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Äitiystreenivaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Röhnisch Maternity Rib Tights - pitkät trikoot, Röhnisch Flattering Maternity Tights - pitkät trikoot ja Reebok Maternity Tank Top - toppi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

  Edullisin tuote kategoriassa on Reebok Maternity Tank Top - toppi, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 79.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko äitiystreenivaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat äitiystreenivaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat äitiystreenivaatteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Maternity Rib Tights - pitkät trikoot, Röhnisch Flattering Maternity Tights - pitkät trikoot ja Reebok Maternity Tank Top - toppi sekä suosituin merkki on Röhnisch.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: äitiystreenivaatteet

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun