Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Kompressiovaatteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kompressiovaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat OS1st FS4+ Compression Bracing Socks, Zeropoint Compression Low Sock ja OS1st AS6 Performance Arm Sleeve. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on OS1st.

Edullisin tuote kategoriassa on Zeropoint Compression Low Sock, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 54.50 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kompressiovaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kompressiovaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kompressiovaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat OS1st FS4+ Compression Bracing Socks, Zeropoint Compression Low Sock ja OS1st AS6 Performance Arm Sleeve sekä suosituin merkki on OS1st.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kompressiovaatteet

4.57/5

Perustuu 7 arvosteluun