Sisältöön

Kompressiovaatteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kompressiovaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat OS1st CS6 performance calf sleeve, Zeropoint Compression Performance Calf ja Pro Touch Kompressiosäärystimet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on OS1st.

Edullisin tuote kategoriassa on Zeropoint Compression Performance Calf, jonka hinta on 5.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.00 € - 54.50 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kompressiovaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kompressiovaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 5.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kompressiovaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat OS1st CS6 performance calf sleeve, Zeropoint Compression Performance Calf ja Pro Touch Kompressiosäärystimet sekä suosituin merkki on OS1st.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kompressiovaatteet

4.51/5

Perustuu 45 arvosteluun