Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kompressiovaatteet
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (18)
  18 / 18 tuotetta

  Kompressiovaatteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kompressiovaatteet ja muut Treenivaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Kompressiovaatteet verkkokaupassamme ovat Zeropoint Compression Ankle Socks, Zeropoint Intense 2.0 Compression Socks W ja Zeropoint Intense 2.0 Compression Calf Sleeve. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Zeropoint.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Kompressiosäärystimet, jonka hinta on 12.04 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 49.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kompressiovaatteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kompressiovaatteet-kategorian tuotteet saat hintaan 12.04 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kompressiovaatteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Compression Ankle Socks, Zeropoint Intense 2.0 Compression Socks W ja Zeropoint Intense 2.0 Compression Calf Sleeve sekä suosituin merkki on Zeropoint.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kompressiovaatteet

  4.25/5

  Perustuu 113 arvosteluun