Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Urheiluliivit treeniin
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Tukitaso
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (78)
  78 / 78 tuotetta

  Urheiluliivit treeniin kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Urheiluliivit treeniin-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Röhnisch Kay Sports Bra W - urheiluliivit, Shock Absorber Ultimate D+ Classic Bra W - urheiluliivit ja Shock Absorber Ultimate Multi Sports Bra W - urheiluliivit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

  Edullisin tuote kategoriassa on Shock Absorber Urheiluliivin Jatkopala 2 Hakasta - urheiluliivit, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 85.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko urheiluliivit treeniin -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat urheiluliivit treeniin -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 85.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 78 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat urheiluliivit treeniin -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Kay Sports Bra W - urheiluliivit, Shock Absorber Ultimate D+ Classic Bra W - urheiluliivit ja Shock Absorber Ultimate Multi Sports Bra W - urheiluliivit sekä suosituin merkki on Röhnisch.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: urheiluliivit treeniin

  4.44/5

  Perustuu 97 arvosteluun