Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätUrheiluliivit treeniin kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Urheiluliivit treeniin-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra W - urheiluliivit, Röhnisch Kay Sports Bra W - urheiluliivit ja Röhnisch Zip Up Sportsbra. - urheiluliivit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Shock Absorber.

Edullisin tuote kategoriassa on Shock Absorber Urheiluliivin Jatkopala 2 Hakasta - urheiluliivit, jonka hinta on 7.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 74.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko urheiluliivit treeniin -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat urheiluliivit treeniin -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 74.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 70 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat urheiluliivit treeniin -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra W - urheiluliivit, Röhnisch Kay Sports Bra W - urheiluliivit ja Röhnisch Zip Up Sportsbra. - urheiluliivit sekä suosituin merkki on Shock Absorber.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: urheiluliivit treeniin

4.51/5

Perustuu 72 arvosteluun