Sisältöön
-20% kaikista vaatteista Plussa-kortilla! Kaikki vaatteet -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa su 21.7. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi kesään sekä tulevaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSETNilkkatuet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Nilkkatuet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Mc David A101 nilkkatuki lisätuilla, Mc David 431R neopreeni nilkkatuki ja Mc David 199 nilkkatuki nauhoilla. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mc David.

Edullisin tuote kategoriassa on Mc David 431R neopreeni nilkkatuki, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko nilkkatuet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nilkkatuet -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nilkkatuet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mc David A101 nilkkatuki lisätuilla, Mc David 431R neopreeni nilkkatuki ja Mc David 199 nilkkatuki nauhoilla sekä suosituin merkki on Mc David.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: nilkkatuet

3/5

Perustuu 1 arvosteluun