Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Nilkkatuet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Nilkkatuet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Nilkkatuet ja muut Urheilutuet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Nilkkatuet verkkokaupassamme ovat OS1st AF7 Ankle Bracing Sleeve (oikea jalka) - nilkkatuki, OS1st AF7 Ankle Bracing Sleeve (vasen jalka) - nilkkatuki ja Mc David 431R neopreeni nilkkatuki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on OS1st.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David 431R neopreeni nilkkatuki, jonka hinta on 23.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko nilkkatuet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Nilkkatuet-kategorian tuotteet saat hintaan 23.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nilkkatuet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat OS1st AF7 Ankle Bracing Sleeve (oikea jalka) - nilkkatuki, OS1st AF7 Ankle Bracing Sleeve (vasen jalka) - nilkkatuki ja Mc David 431R neopreeni nilkkatuki sekä suosituin merkki on OS1st.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.