Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Lättärit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Lättärit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Lättärit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Speedo BioFUSE Power Paddle - lättäri, Speedo Finger Paddle - lättäri ja Speedo Tech Paddle - lättäri. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Speedo.

  Edullisin tuote kategoriassa on Speedo Finger Paddle - lättäri, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 27.90 € - 29.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko lättärit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat lättärit -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 29.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat lättärit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Speedo BioFUSE Power Paddle - lättäri, Speedo Finger Paddle - lättäri ja Speedo Tech Paddle - lättäri sekä suosituin merkki on Speedo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: lättärit

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun