Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Snorkkelit

Snorklaus on kiehtova laji, josta pitävät niin aikuiset kuin pienemmätkin vesipedot. Jotta veden alla liikkuminen olisi turvallista ja antoisaa, snorklaajan tulee hankkia asianmukaiset perusvarusteet. Aloitteleva harrastaja tarvitsee uimaräpylöiden ja hyvän maskin lisäksi snorkkelin. Snorkkeli on suuhun aseteltava putki, jonka avulla ei tarvitse nousta pinnalle hengittämään, vaan happea saadaan putken avulla veden alle. Hapenotto snorkkelilla on tarkoitettu lähinnä urheilusukellukseen veden pinnalla. Jotta snorkkeli olisi turvallinen, sen tulee olla varusteltu ulospuhallusventtiilillä ja läpällä, joka estää veden roiskumista.

Perinteinen snorkkeli on J-mallinen putki, joka asetellaan kiinni sukellusmaskiin. Tavallisissa snorkkeleissa ei ole suuria eroja, mutta esimerkiksi snorkkelin pituus ja putken halkaisijan leveys tulee huomioida ostopäätöstä tehdessä. Snorkkelin sisähalkaisijan tulisi karkeasti arvioituna olla suurempi, kuin oman peukalon paksuus. Jotta snorkkeli on helppo tyhjentää kevyellä uloshengityksellä, se ei saa olla liian pitkä. Tunnettujen valmistajien malleissa pituus on usein sopiva. Ehdottoman tärkeää turvallisuuden ja suorituksen kannalta on valita yhteensopiva snorkkeli ja maski -yhdistelmä. Jos snorkkeli ei pysy kiinni maskissa, se saattaa irrota ja katkaista hapensaannin kesken sukelluksen. Saatavilla on nykyisin myös kokokasvomaskeja, joissa snorkkeliputki on valmiiksi yhdistetty maskiin.

Etsitkö korkealaatuista snorkkelia? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki hyvät snorkkelit ja muut snorklaukseen tarvittavat varusteet. Olipa sinulla etsinnöissä snorkkeli lapselle tai aikuiselle, meiltä löydät varmasti etsimäsi. Valikoimastamme löydät luotettavat merkit, kuten TECNOPRO-snorkkelit. Jos ostoslistallasi on snorkkeli ja maski, löydät meiltä myös laadukkaat ja turvalliset maskit. Mikäli tarvitset snorkkelin ja räpylät, löydät meiltä myös uimaräpylät lapsille ja aikuisille. Sinulle tai lapsellesi sopivimpien snorklausvarusteiden valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa snorkkeli netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Hanki myös muut varusteet uintiin ja sukellukseen – katso uima-asut, uimakengät ja uimalakit.

Paljonko snorkkelit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat snorkkelit -kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat snorkkelit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Firefly Ss5 I Jr Snorkkeli., Firefly Ss7 I C Sr Snorkkeli. ja TECNOPRO S3 Jr - snorkkeli sekä suosituin merkki on Firefly.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.