Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Uimaräpylät
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1)
  1 / 1 tuotetta

  Uimaräpylät

  Uimaräpylät ovat loistava varuste kaikille uinnin, sukelluksen ja muun vesiurheilun harrastajille. Uimaräpylät sopivat hyvin niin kuntouimareille, aktiiviuimareille kuin kilpauimareillekin. Räpylät tuovat uintiin vauhtia ja lisävastusta, mikä tekee harjoittelusta tehokkaampaa ja kokonaisvaltaisempaa. Uimaräpylöiden kanssa on mahdollista kehittää lihaskuntoa aerobisen kunnon lisäksi. Perinteisen uinnin lisäksi uimaräpylät ovat ehdoton varuste myös sukelluksen harrastajille, sillä ihmisen jalat tarjoavat syvyyksissä liikkuessa vain vähän työntövoimaa suhteessa koko kehon ja mahdollisten sukellusvarusteiden painoon. Räpylät auttavat lisäämään työntövoimaa ja tekevät liikkumisesta helpompaa. Uintiräpylät sopivat loistavasti myös lapsille. Räpylät sopivat sukellusleikkeihin ja auttavat lasta nauttimaan uinnista uudella ja vauhdikkaalla tavalla.

  Uimaräpylöistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja erityyppisille uimareille ja sukeltajille. Räpylöiden valinnassa onkin huomioitava ensi sijassa oma käyttötarkoitus. Jos harrastat uintia ja etsit lisää vauhtia, tehoa ja vastusta harjoitteluusi, valitse lyhyet uimaräpylät. Jos harrastat sen sijaan sukellusta ja liikut hitaammalla tempolla, valitse pitkät uimaräpylät. Pitkät uimaräpylät tarjoavat tehokasta työntövoimaa hitaampaankin jalkaliikkeeseen. Uimaräpylöitä ostaessa tulee huomioida myös oikea koko. Liian suurissa tai liian pienissä uimaräpylöissä jalat rasittuvat ja väsyvät uinnin aikana. Lapsille sopivia uimaräpylöitä ostaessa kannattaa huomioida, että lapsille ja aikuisille löytyvät omat mallinsa ja mitoituksensa. Lasten uimaräpylät voi myös ostaa setissä, jossa mukana tulevat sukellukseen sopivat snorkkeli ja maski.

  Haluatko löytää hyvät uimaräpylät? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät laadukkaat uimaräpylät uintiin, sukellukseen ja muuhun vesiurheiluun. Olipa mielessäsi uimaräpylät lapsille tai kilpauintiin, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät parhaat merkit, kuten TECNOPRO-uimaräpylät. Saatavilla on erilaisia malleja ja runsas kokovalikoima. Sinulle sopivimman mallin ja koon valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa uimaräpylät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet uintiin ja sukellukseen. Katso myös uima-asut, uimalasit, sukelluslasit ja snorkkelit.

  Paljonko uimaräpylät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat uimaräpylät -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: uimaräpylät

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun