Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Uimaräpylät

Uimaräpylät ovat loistava varuste kaikille uinnin, sukelluksen ja muun vesiurheilun harrastajille. Uimaräpylät sopivat hyvin niin kuntouimareille, aktiiviuimareille kuin kilpauimareillekin. Räpylät tuovat uintiin vauhtia ja lisävastusta, mikä tekee harjoittelusta tehokkaampaa ja kokonaisvaltaisempaa. Uimaräpylöiden kanssa on mahdollista kehittää lihaskuntoa aerobisen kunnon lisäksi. Perinteisen uinnin lisäksi uimaräpylät ovat ehdoton varuste myös sukelluksen harrastajille, sillä ihmisen jalat tarjoavat syvyyksissä liikkuessa vain vähän työntövoimaa suhteessa koko kehon ja mahdollisten sukellusvarusteiden painoon. Räpylät auttavat lisäämään työntövoimaa ja tekevät liikkumisesta helpompaa. Uintiräpylät sopivat loistavasti myös lapsille. Räpylät sopivat sukellusleikkeihin ja auttavat lasta nauttimaan uinnista uudella ja vauhdikkaalla tavalla.

Uimaräpylöistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja erityyppisille uimareille ja sukeltajille. Räpylöiden valinnassa onkin huomioitava ensi sijassa oma käyttötarkoitus. Jos harrastat uintia ja etsit lisää vauhtia, tehoa ja vastusta harjoitteluusi, valitse lyhyet uimaräpylät. Jos harrastat sen sijaan sukellusta ja liikut hitaammalla tempolla, valitse pitkät uimaräpylät. Pitkät uimaräpylät tarjoavat tehokasta työntövoimaa hitaampaankin jalkaliikkeeseen. Uimaräpylöitä ostaessa tulee huomioida myös oikea koko. Liian suurissa tai liian pienissä uimaräpylöissä jalat rasittuvat ja väsyvät uinnin aikana. Lapsille sopivia uimaräpylöitä ostaessa kannattaa huomioida, että lapsille ja aikuisille löytyvät omat mallinsa ja mitoituksensa. Lasten uimaräpylät voi myös ostaa setissä, jossa mukana tulevat sukellukseen sopivat snorkkeli ja maski.

Haluatko löytää hyvät uimaräpylät? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät laadukkaat uimaräpylät uintiin, sukellukseen ja muuhun vesiurheiluun. Olipa mielessäsi uimaräpylät lapsille tai kilpauintiin, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät parhaat merkit, kuten TECNOPRO-uimaräpylät. Saatavilla on erilaisia malleja ja runsas kokovalikoima. Sinulle sopivimman mallin ja koon valinnassa apunasi ovat asiantuntevat myyjämme. Tilaa uimaräpylät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet uintiin ja sukellukseen. Katso myös uima-asut, uimalasit, sukelluslasit ja snorkkelit.

Paljonko uimaräpylät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat uimaräpylät -kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat uimaräpylät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Speedo BioFuse Fitness Fin uintiharjoitusräpylät - uimaräpylät, TECNOPRO F6 C Travel - uimaräpylät ja TECNOPRO F6 C Travel Jr - uimaräpylät sekä suosituin merkki on Speedo.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: uimaräpylät

5/5

Perustuu 1 arvosteluun