Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Sukelluslasit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Sukelluslasit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat TECNOPRO M7 Jr - sukelluslasit, TECNOPRO M3 - sukelluslasit ja TECNOPRO M7 - sukelluslasit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on TECNOPRO.

Edullisin tuote kategoriassa on Firefly Sm5 I C Jr Maski. - sukelluslasit, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 22.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko sukelluslasit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sukelluslasit -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 22.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sukelluslasit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat TECNOPRO M7 Jr - sukelluslasit, TECNOPRO M3 - sukelluslasit ja TECNOPRO M7 - sukelluslasit sekä suosituin merkki on TECNOPRO.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.