Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Miesten uimahousut

Tyylikkäät, laadukkaat ja muodikkaat miesten uimahousut kuuluvat jokaisen vesiurheilusta kiinnostuneen miehen vakiovarusteisiin. Olipa lajisi sitten uinti, sukellus, suppaus tai rantalentopallo, valikoimastamme löydät uimahousut sekä muut asianmukaiset vesiurheiluvarusteet juuri sinulle. Meidän valikoimamme koostuu vain ja ainoastaan hyvälaatuisista ja varta vasten urheilukäyttöön suunnitelluista miesten uimahousuista, joissa ei ole tingitty laadusta tyylin kustannuksella vaan yhdistetty molemmat.

  • Kilpauimarin ja uinnin aktiiviharrastajan valinta ovat laadukkaat ja virtaviivaiset tyköistuvat uimahousut, jotka eivät hidasta vauhtia. Valikoimastamme löydät uimatreeniäsi varten esimerkiksi sporttiset, pitkäikäiset ja hyvin klooria hylkivät Speedo-uimahousut joko lyhyt- tai pitkälahkeisena.
  • Klassiset ja laadukkaat adidaksen uimahousut soveltuvat niin luonnon vesiin kuin klooriveteenkin ja valikoimassamme on niitä myös eri mallisina. Ne on valmistettu kierrätetystä materiaalista, joka on paitsi klooria hylkivää myös erittäin pehmeää ja joustavaa.
  • Intersportilta löydät myös tyylikkäät Björn Borg-uimahousut.

Aurinkoon suunnatessasi huomioon on hyvä ottaa uimahousujen materiaalien tarjoama UVA- ja UVB-suoja auringolta. Tutustu siis myös tähän ominaisuuteen uimahousuvalikoimaamme perehtyessäsi. Uima-asuasi ja esimerkiksi rantavarustustasi täydentämään Intersportin valikoimasta löydät myös itsellesi sopivat aurinkolasit, jotka soveltuvat niin urheiluun maastossa kuin rantaelämäänkin. Meiltä löydät esimerkiksi fotokromaattisilla ja huurtumattomilla linsseillä varustetut vettä ja likaa hylkivät aurinkolasit, jotka ovat täydelliset urheiluun maastossa. Myös 100% UV-suojan tarjoavat polykarbonaatti Spectron-linssit löydät Intersportista. Voit tilata uimahousut ja muut vesiurheilu- ja ulkoilutarvikkeesi helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Juuri sinun harrastuksiisi ja käyttötarkoitukseesi sopivat ja hyvälaatuiset uimahousut löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivat uimahousut ja oikean koon. Tutustu myös kategorioihimme miesten lippikset, miesten aurinkolasit, miesten laukut ja reput ja miesten sortsit ja caprit.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.